- n
- Opløs Easy Binder i koldt vand med en blender eller stavblender.
- Bland dine ingredienser med Easy Binder-opløsningen i 2-5 minutter i hånden, med en spatel eller en blender.
- Kom derefter dejen/blandingen i forme, eller lav former i hånden, og lad dem sætte sig i plastfolie. For at opnå det bedste resultat bør man undgå luftbobler, hvilket kan forhindres ved at vakuumpakke formen i en pose.
- Lad det sætte sig ved køleskabstemperatur (2-5° C) i 8-24 timer. Det færdige produkt kan derefter skæres i skiver, fryses, steges, grilles og/eller koges.
nNæringsstofindhold (pr. 100 g): n
| Energi: | 523 kj/ 125 kCal |
| Fedt: | 0,0g |
| Kulhydrater: | 32g |
| heraf sukkerarter: | 3,0g |
| Protein: | 0g |
| Salt: | 26g |