Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

DryAge Bag til små charcuterivarer - Umai

293 kr.
1591-23253
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 10 stk.
  • Butik Stockholm 10 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Poser til mørning af de lidt mindre stykker charcuteri som capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Poserne fungerer på samme måde som de andre fra UMAi og bruger membranen i åbningen til at lukke luft ind og væske ud, hvilket gør mørningsprocessen meget hurtigere, og din tålmodighed med at lade tingene tage tid bliver yderligere forkortet. Kan rumme ca. 1,5-2,5 kg kød.

      Pakken indeholder:

      3 UMAi DryAge-poser 25 x 27,5 cm
      5 VacMouse-membraner

      Forseglet med en vakuummaskine.

      CHRSM
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk