Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

DryAge Bag, Charkuteri - Umai

407 kr.
1591-15768
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 9 stk.
  • Butik Stockholm 9 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Nu kan du lave dit eget charcuteri derhjemme i køleskabet med den særlige Umai Dry® teknologi
      Unique Umai Dry® er en membranteknologi, der skaber et perfekt tørt miljø for kødet.
      Med Dry Age Bag kan du nemt lave capicola, bresaola, parmaskinke, pancetta og alt sammen uden svineri, uden lugt, men helt enkelt og problemfrit inde i posen.
      Dit resultat bliver lækkert charcuteri, der vil imponere dine venner og familie, perfekt til forretter og snacks.

      Membranerne, som du lægger i poserne, frigiver fugten fra kødet, men absorberer ikke noget udefra. Der opstår ingen lugt under processen. Det er en fordel at placere posen med kødet på en rist i køleskabet.

      Pakken indeholder:

          • 3 Umai Drybags 25x26 cm, passer til ca. 1,5-2,3 kg kød.

        • 2 20x43 cm, passer til ca. 1.5-3 kg kød.

      • 5 membraner eller strimler, som du forsegler i posen med din vakuummaskine.

      • 1 pose Instacure, som du tilsætter i hver pose. Instacure er en blanding af natriumchlorid og natriumnitrit. Posen rækker til ca. 13,5 kg kød.

      • 1 pose enebær.


      Instruktioner på engelsk medfølger.

       

      OBS! Kræver en vakuummaskine, og hvis du har brug for en, har vi dem her.
      .
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: CHRKIT EAN: 859010004023
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk