Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking - Simon Quellen Field

218 kr.
1820-22267
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Når du laver mad, er du kemiker Hver gang du følger eller ændrer en opskrift, eksperimenterer du med syrer og baser, emulsioner og suspensioner, geler og skum. I dit køkken denaturerer du proteiner, krystalliserer forbindelser, lader enzymer reagere med substrater og nærer det ønskede mikrobielle liv, mens du undertrykker skadelige bakterier og svampe. Og i modsætning til i et laboratorium kan du spise dine eksperimenter for at verificere dine hypoteser.

      I Culinary Reactions forvandler forfatteren Simon Quellen Field målebægre, komfurbrændere og røreskåle til graduerede cylindre, bunsenbrændere og bægerglas. Hvordan påvirker en ændring af forholdet mellem mel, sukker, gær, salt, smør og vand, hvor højt et brød hæver? Hvorfor laver man flødeskum med nitrogenoxid i stedet for det mere almindelige kuldioxid? Og hvorfor skal man bruge "klaret" smør til hollandaisesauce? Denne letforståelige grundbog indeholder endda opskrifter til at demonstrere de begreber, der diskuteres, herunder: Pisket flødebolletopping - et skum; Kirsebærdrømmeost - en proteinglød; Limonade med kamæleonæg - en syreindikator; og meget mere...

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781569767061 EAN: 9781569767061
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk