Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Colatura di alici, Ansjosekstrakt, 50ml - Armatore

189 kr.
2022-28322
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 3 stk.
  • Butik Stockholm 3 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Ansjosekstrakt/Ansjossauce fra Campania. 
      Colatura di Alici er guldet i Cetara, en lille landsby uden for Napoli. En lækker tilberedning, der kommer fra en århundreder gammel tradition. De ansjoser, der fanges i løbet af foråret på Amalfikysten, af Cetaras fiskerbåde, forarbejdes få timer efter fangsten. Ansjoserne renses og lægges derefter i en kastanjetønde, blandet med lag havsalt. Løbetiden varierer fra 18 til 30 måneder. 
      Colatura di Alici har en holdbarhed på 24 måneder fra aftapningsøjeblikket. Ansjossauce kan bruges til at erstatte salt for at berige alle dine pasta-, grøntsags-, bælgfrugt- eller fiskeretter. Smagen er ren umami og kan pifte enhver ret op.

      Ingredienser: Ansjos 80%, salt 20%
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk