Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk

218 kr.
1355-21270
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 3 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • I Chokolademagerens håndbog deler konditor og chocolatier Gustaf Mabrouk sine bedste tips om at vælge kakaobønner, riste, knuse og skrælle dem og til sidst male og raffinere massen, så den bliver til chokolade. Vi lærer om kunsten at temperere chokolade, skabe uimodståelige praliner og forskellige smagsvarianter. Et must-have for enhver chokoladenørd!

      Vil du gerne tage skridtet og lave chokolade fra bunden og skabe din egen unikke chokolade i hånden? Eller måske bare lave de lækreste chokoladeopskrifter?

      I The Chocolate Maker's Handbook deler konditor og chocolatier Gustaf Mabrouk ud af sine bedste tips; hvordan man udvælger kakaobønner, rister, knuser og skræller dem, og til sidst maler og forfiner massen, så den bliver til chokolade. Vi lærer om kunsten at temperere chokolade, skabe uimodståelige praliner og forskellige smagsvarianter.

      Bogen indeholder også Gustaf Mabrouks bedste opskrifter, fra klassiske tigerkager og slikkepinde til moderne kreationer som chokoladecocktails og pasta med trøfler og chokolade. Den indeholder også fakta om, hvordan kakao dyrkes og høstes, råd til alle chokoladeelskere, der ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid - og meget mere.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789178435159 EAN: 9789178435159
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk