Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Casing Pack til salami og fermenterede pølser - Umai

293 kr.
1591-23251
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 19 stk.
  • Butik Stockholm 19 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Med UMAis tarmposer er det nemmere end nogensinde at lave pølser og salami. Poserne fungerer som fjer, men er åndbare og giver dig mulighed for at lave tørrede fermenterede pølser meget hurtigere.

      Produktet kan bruges uden en vakuummaskine, men også med en. Forsegl den ene ende, og fyld din pølsedej i muffen/posen. I den anden ende placeres UMAi-membranen, som tillader luft at komme ind i posen, mens væsken slipper ud, og derefter forsegles den. Pølsen fermenterer derefter i et par dage under rolige forhold, inden den tilbringer et par uger i køleskabet. Når den endelig har tabt 35-40% af sin vægt, er den klar til at blive skåret op til et charcuteribræt og nydt foran tv'et, der viser kvalifikationen til Årets Kok (NB! Kun ét serveringsforslag).


      Bemærk, at kød og krydderier ikke medfølger (ej heller kødhakker eller pølsesprøjte). Produktet indeholder dog:


      10 meter x 50 mm UMAi Dry-poser (nok til 11-14 kg kød)

      Bundtape til nem forsegling uden vakuummaskine.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: SCAS50 EAN: 859010004061
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk