Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Caretta seafood cracker, stål

333 kr.
1931-11779
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 5 stk.
  • Butik Stockholm 5 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Caretta Shellfish Cracker, steel, er velegnet til krabber, hummere og andre hårdskallede skaldyr.

      Vi har spist skaldyr siden før det gav mening at tale om "det nordiske køkken". Men selvom krabber, hummere og krebs ikke ligefrem er nye bekendtskaber, har vores måde at åbne op for velsmagende og eksklusivt skaldyrskød næppe udviklet sig siden stenalderen. Rørtænger, nøddeknækkere, hamre og brødstænger bliver brugt, når der skal fisk og skaldyr på bordet. Men der er håb for fremtiden, og løsningen kommer fra Sverige - et af de mest skaldyrselskende lande i verden.

      Opfinder Erik von Schoultz er hurtigt blevet kendt for sin innovative Drosselmeyer-nøddeknækker, som har vundet flere internationale designpriser. Sammen med designeren Joakim Norin har han udviklet en skaldyrsknækker, der tager os ud af stenalderen og ind i mekanikkens årtusinde, når det gælder tilberedning af fisk og skaldyr.

      Skaldyrsknækkeren fungerer efter vægtstangsprincippet og er fremstillet af rustfrit stål. Den er produceret under miljøvenlige forhold i Sverige.

      Skaldyrsknuserens navn er inspireret af det latinske navn på en bestemt art havskildpadde, der er kendt for sin appetit på skaldyr og for sit hårde bid - faktisk er der eksempler på, at "Caretta Caretta"-havskildpadder bevæger sig let på stålkabler, hvis de kommer i vejen - noget, man godt kan forestille sig, når man ser dens navnebror.


  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: S22025 EAN: 7350029220259
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk