Calciumsulfat er et naturligt forekommende salt - ligesom det almindelige bordsalt natriumchlorid. Saltenes anvendelsesområder er dog forskellige. Brug calciumsulfat til at forbedre teksturen, som en stabilisator eller til at regulere surhedsgraden i produkter. Det er en god kilde til calcium og kan tilsættes tofu for at forbedre stabiliteten. Hvis det bruges i brød, forhindrer det klæbrige og bløde deje.
Anvendelse
Efter behov - det er let at opløse.
Indhold: Naturligt calciumsulfat (E516) Opbevares mørkt, køligt og tørt.
Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside, derfor bruger vi cookies. Ved at klikke på "Accepter alle" accepterer du lagring af cookies i din browser. For at tilpasse cookieindstillingerne, klik på "Indstillinger".
Cookies Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og til nedenstående formål. Her kan du vælge at acceptere alle cookies eller tilpasse, hvilke cookies du accepterer. At blokere visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af websitet og de tjenester, vi kan tilbyde.
NødvendigeNødvendige cookies aktiverer grundlæggende funktioner, der sikrer, at webstedet fungerer sikkert og korrekt. Derfor kan de ikke deaktiveres. Disse cookies håndterer blandt andet sidenavigation, næste trin i købsprocessen og logget ind-tilstand.
Analyse og statistikDisse cookies giver os oplysninger om, hvordan brugeroplevelsen af vores websted fungerer, og gør det muligt for os at arbejde på forbedringer af brugervenlighed, kundeservice og andre lignende funktioner.
PersonliggørelsePersonaliseringscookies bruges til at tilpasse din oplevelse af webstedet i henhold til dine præferencer, købshistorik og browserhistorik. Det giver dig mere relevante tilbud og en bedre brugeroplevelse.
Markedsføring og promoveringMarketingcookies bruges til annoncering, hvor vi med hjælp fra vores partnere kan kommunikere den type tilbud, som vi anser for at være mest relevante for dig og dine præferencer.