Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Briketter til røgeovn, Flavor Bisquettes - Bradley Smoker

1594-24387
Antal briketter:
120
120 48
Smag:
?
?
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Nøglen til succes for Bradley Smoker er de smagsgivende røgbriketter. For at fremstille briketter presses og bindes løvtræspåner i præcise mængder sammen under kontrolleret tryk til den rette massefylde. Smagen af røgen afhænger af, hvilken træsort der bruges i rygebriketten. El og ahorn giver en fyldig og karakteristisk smag, som ofte bruges til fisk og skaldyr, skinke og bacon. Her i Sverige er elletræ det traditionelle træ og kan bruges til de fleste ting. Hickory og mesquite har en stærkere og meget karakteristisk smag og bruges almindeligvis til at røge okse- og svinekød som f.eks. flæskesteg (svineskulder) og oksebryst. Æble og kirsebær giver en sødere, mildere røgsmag og anvendes normalt til fjerkræ og vildtkød. Se smagsguide-fanen for mere information om træsorter og smagsvarianter. Bradley-røgeren brænder en røgbriket hvert tyvende minut og producerer en ren røgsmag. Når hver briket er færdig med at brænde, skubbes den forsigtigt ned fra elementet af den næste briket og slippes ned og slukkes i en skål med vand. Denne cyklus fortsætter, så længe røggeneratoren er fyldt med briketter. Når træ brænder, opstår røgen i løbet af de første minutter. Når træet genererer tilstrækkelig varme og brænder, dannes der høje temperaturer, syrer, harpiks og gasser, som ødelægger smagen og udseendet af de røgede fødevarer. Når træ brænder, er der ingen kontrol over tilberedningsforholdene. Med Bradley røgbriketter slipper du for at gætte dig frem. Bradley røgbriketter fjerner ikke blot uønsket varme, men den røg, der produceres på Bradley-måden, er fire gange renere end den røg, der produceres af identisk røgflis, der brændes i en stegepande eller røgboks. Bradley Smoker bruger en briket hvert 20. minut. Sammensætning Bradleys røgbriketter er fremstillet af naturlige træsorter uden tilsætningsstoffer. Test udført af British Columbia Institute of Technology har vist, at Bradleys røgbriketter producerer mere end fire gange renere røg end den røg, der produceres af identiske røgflis, som brændes i en stegepande eller en røgboks. 99,98 % naturlige løv- eller frugttræer 0,02 % kollagen - et naturligt stof, der bruges som bindemiddel Oprindelse EU's tømmerforordning forpligter træhandelsvirksomheder til at udvise rettidig omhu, hvis de handler med træbaserede produkter inden for EU. Bestemmelserne har til formål at forhindre ulovlig skovhugst. Alle røgbriketter er underlagt denne ”due diligence” proces, der udføres af den europæiske distributør i samarbejde med producenten. Økologisk status Nogle kunder har spurgt, om Bradleys røgbriketter er økologiske. Sagen er blevet henvist til Soil Association, som træffer afgørelse i sådanne sager. Vi er blevet forsikret om, at bakkerne opfylder kravene, selv om vi ikke har et formelt certifikat. Kunderne kan trygt henvise til Soil Association for at sikre overholdelse af reglerne. 48-pak giver 16 timers røg
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk