Asado - argentinsk grillning av Florencia Abella
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
-
Information
-
I Argentina er asado ikke bare en form for grillmad. Det er en nationalret, et ritual og en livsstil. Og måske vigtigst af alt er det en mulighed for at samles med familie og venner og tilbringe en hel dag omkring bålet.
Asado kan laves med næsten alt udstyr, fra to sten og en rist i en park til en almindelig sydamerikansk grill, en parilla, i din baghave. Fordi du brænder træ til glødende kul, følger måltidet altid den åbne ilds rytme. Mens bålet er tændt, dulmes den værste sult med una picada, en lille snack. Det kan være ost og charcuteri, escabeche, syltede grøntsager og et par empanadas.
Når bålet er tændt, begynder man at tilberede de ting, der går hurtigst og har brug for mest varme: chorizo, blodpølse, kalvebrisler og grøntsager. Når flammerne har lagt sig, og gløderne er varmest, er det tid til det berømte kød som tira de asado, ribben, eller vacío, flanksteak, mens de falmende gløder egner sig bedst til ingredienser, der skal tilberedes lidt længere og ved lav varme. Det grillede kød spises med chimichurri, salat, brød og forskelligt tilbehør, som også tilberedes over åben ild. De drikker øl og rødvin og stopper ikke, før den sidste glød er gået ud.
Sideantal: 184
Udgivelsesår: 2022
Format: Indbundet
Sprog: Svensk
ISBN: 9789127178724
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9789127178724 EAN: 9789127178724
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.