Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab

1429-16800
Bind:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Agar Agar (E406)

      Vores pulveriserede Agar Agar er et ultrafint pulver, der har mange anvendelsesmuligheder. Det er et veganervenligt gelerings- og fortykningsmiddel. Det skaber neutrale geléer selv i lave koncentrationer. Agar Agar er et fortykningsmiddel udvundet af rødalger og bruges ofte som et vegetarisk alternativ til gelatine. Det gelédannende stof i agar agar er ti gange stærkere end i gelatine, så 2 til 10 gram agar agar pr. kilo væske er nok til at skabe gelé. I vand ved 90 - 100ºC opløses det og stivner ved 40 - 45ºC. Det kan genopvarmes til 85ºC igen, uden at smelte. Geleringen af pulveret afhænger af ingrediensernes surhedsgrad - jo højere surhedsgrad, jo mere Agar Agar er der brug for.
      Anvendelse:

      Lad pulveret trække i en væske i 5 til 10 minutter, før du forsigtigt bringer det i kog under konstant omrøring, indtil alt pulveret er opløst. Blandingen stivner, når den er afkølet til ca. 40 grader.

      - Kan bruges i sifoner til at skabe lette og varmebestandige mousser og skum.
      - I cremer til at skabe en mere holdbar konsistens.
      - Som fortykningsmiddel i væsker eller saucer.
      - I marmeladefremstilling som et alternativ til pektin som fortykningsmiddel.

      Indhold:
      Agar agar (E406).
      Opbevares på et tørt, køligt og mørkt sted. Åbnet pakke kan holde sig i seks måneder. Bør ikke spises i ren form.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk