Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Skæring & Slibning

Med en slicer kan du nemt og hurtigt skære kød, brød, ost eller hvad du har lyst til, til præcis den tykkelse, du ønsker. Det skal siges, at selv de mest erfarne med en kniv, vil få svært ved at nå en pålægsmaskine til sokkeholderne, med hensyn til præcision og tid - med denne maskine kan du forvandle store stykker kød til tynde, tynde skiver på et øjeblik! Med en kødhakker kan du selv bestemme, hvilke stykker du vil have i din fars – så du f.eks. kan få det høje fedtindhold, du ønsker i en burger. Pølsemager er uundværlige, når det kommer til at lave store mængder pølser.
Pølserør til kødhakker nr. 12 og nr. 22
Tre Spade Flere valg
Pølserør til kødhakker nr. 12 og nr. 22
from 110 kr.
Skinketang - Berkel
Berkel
Skinketang - Berkel
355 kr.
Slibeskive nr. 12, forskellige ruheder
Tre Spade Flere valg
Slibeskive nr. 12, forskellige ruheder
from 441 kr.
Slibeskive / hulskive nr. 22 (Ø 83 mm)
L&W Flere valg
Slibeskive / hulskive nr. 22 (Ø 83 mm)
from 515 kr.
Kødhakker - Gefu
Gefu
Kødhakker - Gefu
737 kr.
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk