Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Karaffel Tyrol, 75cl - Riedel

4441 kr.
1073-13749
Antal: 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
 • Webblager 0 stk.
 • Butik Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
 • Information
  • Mundblæst karaffel fra Riedel - et mesterligt håndværk!

   Eksklusiv vinkaraffel i en vandret model. Formen gør, at drikken får en masse luft, hvilket er gavnligt for unge vine, der har brug for at komme i kontakt med ilt for at udvikle sig.

   Alle vine har godt af at blive dekanteret. Det er ikke nok at åbne proppen på flasken, da åbningen i flasken er for lille. Der er brug for mere luft for virkelig at få vinens karakter frem på den bedst mulige måde. Det gælder især for bag-in-box-vine, som er unge og lukkede, og som derfor skal dekanteres for at blomstre og fjerne sulfater. Jo yngre vinen er, jo mere volumen er der brug for i karaflen. Dekantering hjælper også med at undgå bundfald, som kan være til stede i bunden af flasken på ældre vine. At servere for gæster fra en bag in box er ikke en behagelig oplevelse. Med en karaffel bliver oplevelsen meget sjovere!

    

   Højde: 192 mm
   Volumen: 75 cl

   SÅDAN DEKANTERER DU

   Start med at skære proppen af lige under kanten af flasken, og tør åbningen af med en serviet. Træk proppen ud, og lugt til den for at sikre, at vinen ikke er beskadiget. Hæld derefter et par dråber i en ren glaskaraffel, og vend vinen rundt i karaflen for at fjerne uønskede lugte (dette kaldes envining). Hæld derefter med forsigtige bevægelser resten af vinen i karaflen uden at lade bundfaldet blande sig med vinen.
 • Levering og fragt
  • Leverings artikelnummer: R-1405/13 EAN: 9006206311354
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk