-
Information
-
Coco er en spændende, hidtil uset guide til de mest exceptionelle talenter i den internationale restaurantverden. I fodsporene på Phaidons succesfulde 10x10-serie med nye unge kunstnere inden for forskellige områder, præsenterer Coco 100 af de bedste nye kokke fra hele verden. Udvalgt af 10 superstjernekokke: Ferran Adrià (Spanien), Mario Batali (USA), Rene Redzepi (Danmark), Alice Waters (USA), Jacky Yu (Hong Kong), Gordon Ramsay (Storbritannien), Ferguson Henderson (Storbritannien), Shannon Bennett (Australien), Alain Ducasse (Frankrig) og Yoshihiro Murata (Japan). De 100 udvalgte kokke skaber det mest innovative køkken i dag. Fra Singapore til New York, fra Stockholm til Surrey, fra Hong Kong til Paris - disse kokke har taget deres håndværk til nye højder og er først lige begyndt at få opmærksomhed for deres madlavning.
Bogen er ordnet alfabetisk efter kokken og præsenterer hver kok over to opslag. Det første opslag indeholder kuratorens præsentation af kokken i form af et originalt essay, et eksempel på kokkens menu og to til tre af kokkens signaturopskrifter. Det andet opslag indeholder fotografier af hver opskrift, som den er tilberedt af kokken, samt fotografier af restauranten, kokken på arbejde og kokkens miljø, herunder markeder og yndlingsingredienser. Bagerst i bogen fortæller hver kok-kurator om en bestemt ret, som har haft en særlig betydning i hans/hendes liv eller karriere, ledsaget af en opskrift og et fotografi af retten.
Delvis kogebog, delvis guide til verdens bedste nye restauranter og delvis who's who på den internationale madscene, Coco fremviser madlavningen hos nutidens bedste nye kokke, som er udvalgt af nutidens kulinariske ikoner.
440 sider
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.